Domů
>
Diagnostika, Reagencie a spotřební materiál
>
Veterinární, potravinová a fytopatologická diagnostika
>
Potravinové ELISA testy
>
Alergeny v potravinách
Alergeny v potravinách
Základní informace
Odkazy
Alergeny v potravinách
AgraQuant® Allergen ELISA
- test pro kvantitativní laboratorní stanovení alergenu
AgraQuant® Allergen F.A.S.T. ELISA
- test se zkrácenou rychlou extrakcí
AgraStrip® Allergen Test
- rychlá jednoduchá metoda pro kvalitativní stanovení alergenu přímo na pracovišti bez nároků na složitější technické vybavení
- vhodná přímo pro kontrolu jak hotového výrobku, tak samotného procesu dekontaminace povrchu výrobních prostředků a okolí nebo oplachové vody použité pro čištění mezi jednotlivými výrobními fázemi
| gluten | lískové oříšky | hořčice |
| β-laktoglobulin | pistácie | mléčná bílkovina |
| kacein | histamin | sezam |
| oříšky kešu | ovalbumin | sója |
| korýši | ryby | lysozym |
| vejce | burské oříšky | lupina |
| vlašské oříšky | ovalbumin | makadamové oříšky |
Alergeny v potravinách
- Výrobce: Romer Labs, Inc.