Domů
>
Diagnostika, Reagencie a spotřební materiál
>
Potravinové intolerance
>
Blotové testy potravinové intolerance
Blotové testy potravinové intolerance
Základní informace
Dokumenty ke stažení

Blotové testy potravinové intolerance
Testy EUROLINE-FOOD se provádí na blotech a jsou nabízeny ve dvou provedeních: pro stanovení 108 potravin nebo potravinových doplňků nebo 216 potravin nebo potravinových doplňků. K tomu je nutné poznamenat, že test potravinové intolerance není testem na stanovení alergické reakce (tj. na detekci protilátek IgE), ale testem na protilátky typu IgG. Potravinové intolerance, které organizmu jsou způsobeny např. nedostatečnou funkcí některých enzymů, mohou způsobovat řadu nepříznivých reakcí.
- test potravinové intolerance ve třídě IgG
- testy metodou imunoblotu, technika EUROLINE
- 108 nebo 216 potravinových alergenů a potravinových doplňků
- nízká spotřeba vzorku – na 106 alergenů 40μl, na 216 alergenů 80μl
- není testem na sledování alergie na potraviny, které jsou mediované IgE
- projevení příznaků je velmi opožděné oproti alergii
- asociace s onemocněním GIT, RA a kožními projevy
- zpracování na přístrojích Dynablot nebo Dynablot Automatic
- vyhodnocení SW Eurolinescan
- výsledky podle kategorií potravin nebo podle intenzity reakce
- výsledek nevyjadřuje diagnózu a musí být konzultován se specialistou
- seznam potravin naleznete v "Dokumenty ke stažení"

- Výrobce: EUROIMMUN